La Q de qualitat i les 3 estrelles son per Morella Hair Center

Morella Hair Center es posiciona com la única perruqueria amb tres estrelles de qualitat de Catalunya aquest 2018

Montse Morella, directora de Morella Hair Center, va recollir el passat mes de setembre el màxim guardó de qualitat del sector: la Q de Qualitat i les tres Estrelles “TheQhair”

Morella Hair Center renova certificació al 2018 amb la màxima certificació de qualitat del sector: la Q*** de Qualitat i les 3 Estrelles: Global Salon, Creativitat i Innovació. Aquest reconeixement, atorgat per TheQhair, reconeix aspectes com la innovació, la creativitat o la gestió del negoci. Montse Morella, directora creativa de Morella Hair Center, tercera generació al capdavant d’aquest negoci, va recollir el passat dissabte el guardó en un acte celebrat a Madrid, en el marc de la fira sectorial Salon Look.

Morella Hair Center aconsegueix obtenir aquesta màxima certificació atorgada per TheQhair i que només aconsegueixen aquells establiments que hagin superat les proves establertes en els Reglaments i Normes que estipula la Guia espanyola de Qualitat de la Perruqueria del Segle XXI. Aquesta guia és un referent de prestigi i professionalitat en el sector i amb les seves distincions assegura al client que el servei es caracteritza per la qualitat, la professionalitat i la seguretat.

El saló, que recentment ha sigut reformat completament, va obtenir la primera de les estrelles l’any 2014 i aquest 2018 renova la certificació afegint la tercera Estrella.  Montse Morella ha aconseguit posicionar-se com una de les perruqueres més reconegudes del país, amb premis i col·leccions publicades arreu del món.